Bahar Kampanyaları

Baharın gelmesiyle birlikte, Indie piyasasında acayip bir hareketlenme var. Yakın zamanda piyasaya çıkan ve çıkacak olan güzel oyunları bir kenara bırakırsak, düzenlenen kampanyalar biz indieseverlerin yüzünü epeyce güldürecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz hafta duyurulan ve müthiş ilgi gören Humble Indie Bundle'ı düzenleyen Wolfire Games, kampanyayla dağıtılan bütün oyunların kaynak kodlarını internete salacağını duyurdu. İlk adım olarak Lugaru HD'nin kodlarını yayınlayan ekip, diğer oyunları da Açık Kaynağa uygun hale getirmeye çalışıyor. Öte yandan kampanyanın gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Wolfire Games, kampanya süresini bir kaç gün daha uzattı. Eğer bu oyunları hâlâ almadıysanız, bu son fırsatı kaçırmayın.


Bu sıralar düzenlenen diğer bir indirim ise, hepimizin sevdiği oyun dağıtım sistemi Steam'de. Steam'in Mac sürümünün çıkması şerefine, The SteamPlay Indie Pack adında, içinde Machinarum, World of Goo, Osmos And Yet It Moves ve Galcon Fusion'ın bulunduğu bu muhteşem paket, 19.95 dolar. Üstelik, oyunları bir kere satın aldıktan sonra, platform bağımlılığı olmadan ister Mac'inizde, ister PC'nizde oynayabiliyorsunuz.

Şuralardan:
Humble Indie Bundle
The SteamPlay Indie Pack

Yorumlar

Atilla dedi ki…
Hadi Valve, başlamışken Linux dağıtımına da başla, bizi de gör.