So Long And Thanks For All The Fish

Bu blog'u kurarken sevgili Kabraxis isim olarak pek sevdiğimiz paranoid android Marvin'den esinlenmiş ve blog'un ismini MarvIndie koymuştu. Kim bilebilirdi ki gün gelip bu ismin başımıza dert olacağını? Beklenmeyen oldu ve dün gece gelen bir mail ile MarvIndie yayın hayatının son anlarına girdi.

Otostopçunun Galaksi Rehberi'nin isim haklarını elinde bulunduran firmadan gelen mail en kısa zamanda onların malı olan Marvin karakterinin ismini kullanmayı bırakmamızı yoksa hukuki yollara başvuracaklarını belirtiyor. Durumun ciddiliği karşısında yapacak birşey olmadığımız için MarvIndie yayın hayatına son veriyor.

Var olan yazıları yedekleyip bu siteyi kapatacağız ve yeni bir site için isim bulur bulmaz yeni adresimizde sizinle olacağız. Ama bildiğiniz gibi yeni bir isim bulmak zordur ve bu süreç hiç istemesekte uzayabilir, aylarca bizsiz kalabilirsiniz. En iyisi kendinizi şimdiden buna hazırlamanız. Şimdilik üzerinde durduğumuz isimler ise: IndieBringer, Sandmandie, God of Indie, IndieSoft ve son olarak Indie Sözlük.

En kısa zamanda yeni adresimizde tekrar bir araya gelene kadar, iyi bakın kendinize!

Son Gelişme: Blog'ta yazıların yayınlandıkları tarihin gözükmediğini unutmuşum. Bu sayede bu dandik şakam, nasıl olduysa birileri tarafından gerçek sanılmış :). Ne mutlu bana, 1 NİSAN :P. Şaka lan kapanmıyo site, hiç olur mu öyle şey :).

Yorumlar

tesla dedi ki…
itiraf edeyim, ben çok pis yedim :)