All That Matters

GGJ 2011 Ankara'nın birincisi Ali Batı'dan yeni bir oyun var. All That Matters şirin grafikli bir flash oyunu olmanın yanında, tatlı romantik bir hikayesi (bir aile babasını canlandırıyoruz, bölümler onun anıları bir bakıma) ve her aile üyesinin farklı yeteneklerini kullanmamızı gerektiren bölüm tasarımlarıyla eskilerden Lost Vikings'i akla getiren, aynı espiri tarzına sahip olmasa da oynarken tıpkı onun ki gibi yüzümüze bir gülümseme kondurtan eğlenceli bir puzzle oyunu.

Bölümler kısa ama 25 bölümü bitirmeniz biraz zamanınızı alacak. Ve bitirdiğinizde tadı ağzınızda kalacağı için ya başka kullanıcıların tasarladığı bölümleri oynamaya başlayacaksınız ya da oturup kendi bölümlerinizi tasarlayacaksınız.

Ali Batı yine her zaman yaptığı gibi hem çok eğlenceli hem de çok şık bir Flash oyunu geliştirmiş bizim için. Oyunu Kongregate'te bulabilirsiniz. Oynamak için tıklayın.

Yorumlar

Aranel Surion dedi ki…
Tasarımıyla, minik detaylarıyla, sağlı sollu hafif, kasmayan mesajlarıyla harika bir oyun değilse nedir bu?

Çok sevimli ve hoş bir çalışma, devamı olsa oynanır.
ref dedi ki…
Valla bi oturuşta bitirdim, 75 kalp, eksiksiz tüm levellar, aşağı yukarı 1 saatimi aldı.

Oyun güzel, aile bireylerinin yetenekleri ve özellikleri harika olmuş, eğer koca sağa gidiyorsa kadın sola gidiyor, ama kadın sola giderse adam da sola gidiyor, bu nüanslar harika.

Fakat oyunda beni (birçok kişi gibi) en çok etkileyen şey ses kaydı idi. Mükemmel bir ses kaydı, harika vurgular, metin de çok güzel.

Oyun herşeyiyle çok iyi cilalanmış her açıdan yeterli bir eser olmuş, bu eğlenceli 1 saat için sihirbaza çok teşekkürler.

ref