Haber Turu

Bayağıdır sesimiz soluğumuz çıkmıyordu di mi? Gerçi burayı okuyan çok fazla insan da yok şimdilik o yüzden pek sorun olmamıştır. Ne yaptığımızı söyleyeyim: tembellik.

Ama yeter bu kadar değil mi? Neyse hızlı bir haber turuyla başlıyoruz.

Venture Africa ve Venture Arctic oyunlarının yapımcısı Pocketwatch Games yeni oyunları Dinosauria 'yı duyurdu. Şimdilik belirli bir çıkış tarihi belirtilmemiş olan oyunun Windows ve Mac için çıkacağı bekleniyor.

Konjak'ın geliştirdiği harika 2d platform oyunu Noitu Love 2 artık sadece $10. Oyunun fiyatındaki bu yarı yarıya indirim umarız ki geliştiricisi ve oyun için faydalı olur.

Son haberimiz Türkiyeden, Atom'dan. Global Game Jam 30 Ocak'ta dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenecek olan ve bir grup oyun geliştiricinin bir araya gelip, temayı yarışma başlamadan önce öğrenip 48 saat içinde orada verilen tema'yı kullanarak ve yaratıcı fikirlerini konuşturarak oyun yapmaya çalışacakları bir yarışma ve Atom'daki arkadaşlarımızın sıkı çalışmaları sayesinde bu sene Türkiye de de yapılacak. Sitesinden gerekli bilgileri öğrenebileceğiniz yarışmaya katılmak için kayıt olmanız gerekiyor.

Yorumlar