Arise!

Ve evet, dirilme vakti geldi. Hayat bizi kimi zaman istemediğimiz kararlar almaya zorlasa da (siteyi bırakmak, ara vermek vb.) görünen o ki bizi gerçekten sevdiğimiz şeylerden koparamıyor. İşte tekrar karşınızdayız. Ani bir atakla geri dönüyoruz. Döneceğimizi çok önceden söylemiştik ama herhalde bu kadar aradan sonra kimse beklemiyordu döneceğimizi değil mi?

Sitenin geleceği nasıl olacak açıkcası hiçbir fikrim yok. Siteyi tekrar açmadan önce oturup konuşmak plan yapmak istedik. Kafamızda fikirler vardı. Ama görünen o ki oturup fikirlerimizi tartışıp kararlar almaya bile vaktimiz yoktu. Önemli değil, hayatın bizi sıkıştırmasına alıştık. Artık beklemeyeceğiz. Yine dönem dönem aralar verebiliriz ama site içimizden biri vakit ayırabildiği sürece devam edecek. Yenilik planlarımızı fırsat buldukça sessizce, derinden ama hızla hayata geçireceğiz.

Bu yazıyı yazmak bile beni heyecanlandırmaya yetti. Aklıma da ilginç bir fikir geldi, uygulamaya sokuyorum, haydi bakalım. Sitenin açılışının şerefine 1 hafta boyunca hergün en az 2 post olacak! 15 Şubat'a kadar siteye geldiğinizde en az 2 yeni yazı bulacaksınız. Evet, kaşınıyorum ama o kadar zor olmaz herhalde, alt tarafı 2 yazı? :).

Yorumlar

Ahmet Kamil Keleş dedi ki…
Güzel bir GGJ raporu, oyun incelemeleri de yazılabilir! : )
Ragnor dedi ki…
Onlarda gelecek, GGJ yazıları yarın artık :).